Hoe werkt Pizzamaffia?

Eerlijk je eten bestellen via Pizza Maffia

Hoe werkt Pizza Maffia?

Pizzamaffia is een vergelijkingssite, op de site kun je het aanbod van verschillende restaurants bekijken. Je vult de plaats, postcode of straatnaam in vanwaar je wilt bestellen. Vervolgens krijg je een overzicht van alle restaurant in de buurt waar je een bestelling kunt plaatsen. Je kunt dit aanbod verder specificeren door bijvoorbeeld het type keuken te filteren.


Je klikt op een restaurant dat jou aanspreekt. Er wordt een duidelijk overzicht weergeven van de contactgegevens en het menu, verder zijn er op de pagina recensies over het desbetreffende restaurant te vinden. Je gaat vervolgens naar de site van het restaurant om je bestelling te plaatsen, vaak kan dit ook telefonisch. Verschillend per restaurant, kun je de bestelling afhalen of laten bezorgen.


Heel eenvoudig dus! In een paar simpele muisklikken heb jij je favoriete gerechten besteld!


Pizza Maffia is eerlijk

Pizzamaffia is veel eerlijker dan andere bezorgingssites. De meeste platforms vragen een commissie aan restauranthouders in ruil voor hun diensten, terwijl ze enkel het restaurant aan hun database toevoegen. De restauranthouders maken hierdoor bijna geen winst op hun gerechten en waardoor ze in financiële problemen terecht raken. 


Bij Pizzamaffia geven we aandacht aan het welzijn van de restauranthouder, wij vragen 0% commissie! 


Bekijk alle steden

Onze Diensten

Onze Diesten Onze Diesten Onze Diesten Onze Diesten Onze Diesten