Hoe werkt Pizzamaffia?

Eerlijk je eten bestellen via Pizza Maffia

Hoe werkt Pizza Maffia?

Pizza Maffia is een vergelijkingssite waar je het aanbod van verschillende restaurants met elkaar kunt vergelijken. Je kunt eenvoudig je favoriete gerechten vinden en vervolgens een bestelling plaatsen. Het werkt als volgt: 


 1) Op de homepage kun je je locatie invullen of je kunt specifiek een restaurant zoeken. Als je je locatie invult, krijg je een overzicht van alle restaurants bij jou in de buurt waar je eten kunt bestellen. Het is ook mogelijk om alle steden te bekijken waar je eten kunt bestellen. Bekijk alle steden. 


 2) Je hebt nu een overzicht van verschillende restaurants. Je kunt in het menu links de restaurants verder filteren naar het type keuken.


 3) Klik op een restaurant waar je eten wil bestellen. Je komt nu op de restaurantpagina, hier zie je een overzicht van het menu, de openingstijden en de contactgegevens.


 4) Als je een keuze hebt gemaakt, klik je op ‘’website bekijken’’ bij contactgegevens. Je komt nu op website van het restaurant terecht waar je online een bestelling kunt plaatsen. Het is ook mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. Het telefoonnummer vind je ook onder contactgegevens. Heel eenvoudig dus! In een paar simpele muisklikken heb je jouw favoriete gerechten besteld. Bestel nu jouw favoriete gerechten!

Waarom eten bestellen bij Pizza Maffia?

In tegenstelling tot andere bezorgketens, vraagt Pizza Maffia 0% commissiekosten. Dit is wel zo eerlijk voor de restauranthouders. restauranthouders hebben het financieel al moeilijk en door hoge commissiekosten gaan sommige restaurants bijna failliet. Pizza Maffia geeft om het welzijn van restauranthouders en probeert hen op deze wijze te helpen. Lees meer over Pizza Maffia…

webstation webdesign webdevelopmentwebdesign wordpress webdevelopmentgrafisch ontwerp