Investeren?

Eerlijk je eten bestellen via Pizza Maffia

Investeren in Pizza Maffia?

Pizza Maffia is hét nieuwe alternatief voor restauranthouders, omdat we geen commissie vragen. Om de operationele kosten te betalen gaan we gefaseerd over naar een 5% commissiemodel. Hiermee zijn restauranthouders vele malen voordeliger uit, waardoor ze zuurverdiende omzet niet zien opdrogen. Pizza Maffia zoekt investeerders voor de verdere groei van het platform. De concurrentie aangaan met Deliveroo, Uber Eats en Thuisbezorgd? Yes, dit willen we graag, maar dit kunnen we niet alleen. We hebben medestanders nodig die zich bij aan willen sluiten bij ons initiatief.

Wensenlijst Pizza Maffia

  • We willen een betaalmodule voor de website, zodat we een volwaardig alternatief hebben, hiervoor hebben we al developers voor in huis, maar er gaan heel wat uren in zitten.
  • Meer dan 80% van de online bestellingen gebeurt op mobiel en daarom willen we een mobiele app bouwen voor android in iOS. Hiervoor hebben we 2 developers erbij nodig.
  • Er is geld nodig voor marketing en social media. Met een mini-budget vergeleken bij de bestaande online eten bestel oligarchen (Thuisbezorgd geeft 17 miljoen uit in Nederland aan marketing), willen we om een slimme manier landelijk bereik creëren.
  • Om uit te groeien tot een volwaardige organisatie, met developers, customer care, boekhouding en een kantoor te hebben, zijn er aanzienlijke operationele kosten.

Wil jij ook investeren of meer weten?
Hans Boersma: info@digitalwizards.nl

webstation webdesign webdevelopmentwebdesign wordpress webdevelopmentgrafisch ontwerp