Over Ons

Eerlijk je eten bestellen via Pizza Maffia

Wat is Pizza Maffia

Pizza Maffia is een vergelijkingssite waar je verschillende restaurants met elkaar kunt vergelijken. Je kunt per stad het overzicht aan restaurants bekijken en vervolgens kun je de gerechten per restaurant bekijken. Als je een gerecht naar jouw wensen hebt gevonden, kun je vervolgens via de website van het restaurant een bestelling plaatsen. Het is ook mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. 

Pizza Maffia is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt eenvoudig de stad zoeken waar jij eten wil bestellen, bekijk hier alle steden. Vervolgens kun je het aanbod aan restaurants filteren naar keuken. Op deze manier zoek jij eenvoudig jouw favoriete gerechten. 

Heb je meer vragen over eten bestellen bij Pizza Maffia? Klik dan op de button hieronder!

Hoe werkt Pizza Maffia?

Hoe is Pizza Maffia tot stand gekomen?

Hans Boersma, oprichter van Digital Wizards, vindt dat restaurants worden uitgebuit door bezorgdiensten. Veel familieleden van Boersma zijn werkzaam in de horeca en hebben diverse horecaondernemingen. Het is belangrijk dat je als horecaondernemer een afhaal- en bezorgservice aanbiedt zodat je klanten gemakkelijk bereikt kunnen worden. Helaas is het niet voor elke restauranthouder mogelijk om deze infrastructuur zelf te exploiteren. Er zijn diverse bezorgketens in Nederland die dergelijke services aanbieden, maar zij vragen zeer hoge commissiekosten. Sommige bezorgketens vragen maar liefst 20% commissie per bestelling. 

Boersma vindt dit onacceptabel. Veel restauranthouders maken nauwelijks winst door deze hoge commissiekosten en staan op de rand van de afgrond. “Het is echt onacceptabel wat verschillende bezorgketens nu doen, het begint een beetje op maffiapraktijken te lijken. Er moet actie worden ondernomen om restauranthouders te helpen.” Boersma heeft het heft in eigen handen genomen en heeft de vergelijkingssite Pizza Maffia opgericht. 

Pizza Maffia is eerlijker dan haar concurrenten

Pizza Maffia vraagt 0% commissiekosten aan restauranthouders. ‘’Dit is veel eerlijker voor de horecaondernemers. Als beginnende horecaondernemer is het al zwaar genoeg om financieel je hoofd boven water te houden. Torenhoge commissiekosten komen niemand ten goede.’’ Aldus Boersma. 

Pizza Maffia is ontwikkeld door Digital Wizards, een online marketingbureau gevestigd in Amstelveen. Een team van professionele web developers, content specialisten, stagiaires en studenten heeft meegeholpen aan de realisatie van Pizza Maffia. Pizza Maffia heeft veel bekendheid gekregen dankzij het harde werk van het team. Momenteel is Pizza Maffia een veel besproken onderwerp in de landelijke media. Diverse bezorgketens hebben Pizza Maffia succes gewenst om de strijd tegen hen aan te gaan! 

Eten bestellen
webstation webdesign webdevelopmentwebdesign wordpress webdevelopmentgrafisch ontwerp